Services

About AAB Genva

AAB (Algemeen AutoBedrijf) Genva is een dynamische onderneming die zicht ten eerste toespits op verhuur van personenwagens, minibussen, bestelwagens en vrachtwagens en ten tweede op het onderhoud van al onze wagens, maar ook op het onderhoud van uw wagen.

Rent a car

AAB Genva tracht zijn wagenpark steeds tijdig te vernieuwen en uit te breiden. Zo verhuren wij de automerken Citroen, Peugeot, Volkswagen, Mercedes, Ford. En beschikt de firma over een jonge vloot van Peugeot 208, Peugeot 308, Citroen C1 , Citroen Berlingo, Citroen C4 grand picasso, VW passat break, Mercedes Klasse A, Ford Focus en Ford S-Max. Bij de minibussen beschikken wij over Ford Transits, VW Transporter, Mercedes Vito, Viano en de supermoderne klasse V.
Mercedes Vito en Sprinter bepaalt het bestelwagenpark en er zijn verschillende uitvoeringen van bestelwagens. Normale bestelwagens, extra lange bestelwagens, meubelwagens met on zonder laadklep en bestelwagens met 7 zitplaatsen met open of gesloten laadruimte en vaste trekhaak. De vrachtwagens bestaan uit DAf, Mercedes en Volvo en kan zelf met slaapacabine of een bache om lange vrachten met een heftruck te laden langs de zijkant van de vrachtwagen.

Garage

AAB Genva onderhoudt personenwagens, bestelwagens, mobilhomes en caravans, autoaanhangwagens voor derden. Voor al deze verschillende merken te kunnen onderhouden, laten wij ons technisch bijstaan door de know-how van Autocrew, een onderdeel van Bosch-automotive groep en volgen onze werknemers jaarlijks lessen over de nieuwe technische evoluties van de auto’s bij deze organisatie. Dit vraagt een conitnue investering in mensen en materiaal en een interesse voor de nieuwe technologiën.
AAB Genva investeert ook in de uitrusting van zijn garage en beschikt daardoor over autobruggen tot 7,5 ton waardoor uw bestelwagen of mobilhome vlot en precies onderhouden kan worden. Een eigen airco-machine, balanceertoestel of een electronisch uitlijntoestel behoren tot de dagdagelijkse uitrusting van de garage en vergemakkelijken en versnellen het werk aan uw auto.

Rent a trailer

Rent a roofbox

Rent a mobile home

Design & development by Publivents. 2015 - All rights Reserved