Diensten

Over AAB Genva

AAB (Algemeen AutoBedrijf) Genva is een dynamische onderneming die zich al meer dan 20 jaar toespits op verhuur van personenwagens, minibussen, bestelwagens en vrachtwagens. Het onderhoud van al onze wagens wordt in onze eigen werkplaats uitgevoerd. Wij beschikken over moderne apparatuur en computers om alle voertuigen te onderhouden, zo ook de uwe. Wij zorgen ervoor dat u mobiel blijft en verwelkomen u graag in onze garage.

Huur

AAB Genva tracht zijn wagenpark steeds tijdig te vernieuwen en uit te breiden. Zo verhuren wij de automerken Citroen, Peugeot, Volkswagen, Mercedes, Ford, Mini Cooper, Volvo, Daf. En beschikt de firma over een jonge vloot van Peugeot 208, Peugeot 308, Citroen C1 , Citroen Berlingo, Citroen C4 grand Picasso, VW Passat break, Mercedes Klasse A, Mini One, Ford Focus break en Ford S-Max. Bij de minibussen beschikken wij over Ford Transit, Volkswagen Transporter, Volkswagen Caravelle, Mercedes Vito, Mercedes Sprinter, Mercedese Viano en de supermoderne Mercedes klasse V.
Mercedes Vito en Sprinter bepaalt het bestelwagenpark en er zijn verschillende uitvoeringen van bestelwagens. Kleine stads bestelwagens, normale bestelwagens, verlengd en verhoogd, extra verlengde bestelwagens, meubelwagens met en zonder laadklep en bestelwagens met 7 zitplaatsen met open of gesloten laadruimte en vaste trekhaak. De vrachtwagens bestaan uit Daf, Mercedes en Volvo en kan zelf met slaapcabine of een bache om lange vrachten met een heftruck te laden langs de zijkant van de vrachtwagen.

Garage

AAB Genva onderhoudt personenwagens, bestelwagens, mobilhomes, caravans en aanhangwagens voor derden. Om al deze verschillende merken te kunnen onderhouden, laten wij ons technisch bijstaan door de know-how van multimerken groep Autocrew, een onderdeel van Bosch Automotive. Bij deze gespecialiseerde auto-toeleverancier volgen onze werknemers jaarlijks lessen over de nieuwe technische evoluties van de auto’s. Dit vraagt een continue investering in mensen en materiaal en een interesse voor de nieuwe technologieĆ«n.
AAB Genva investeert ook in de uitrusting van zijn garage en beschikt daardoor over autobruggen tot 7,5 ton waardoor uw bestelwagen of mobilhome vlot en precies onderhouden kan worden. Een eigen airco-machine, balanceertoestel of een electronisch uitlijntoestel behoren tot de dagdagelijkse uitrusting van de garage en vergemakkelijken en versnellen het werk aan uw wagen.

Huur een aanhangwagen

Huur een dakkoffer

Gaat u op vakantie in de zomer of de winter, hebt u meer bagageruimte nodig. Gaat u skiƫen, kano varen of surfen? Wij verhuren dakkoffers, dakdragers voor allerlei doeleinden. U kan deze dakkoffers van de merken Thuile, Hapro steeds bij huren bij een personenwagen of een minibus. Wij hebben dakkoffers in het grijs of in het zwart.

Huur een mobile home

Design & development by COPIXA. 2019 - All rights Reserved